top of page

Oktatás

A Bethesda Gyermekkórházban kiemelten foglalkozunk rezidensek illetve egészségügyi szakdolgozók képzésével. Elsődleges küldetésünk, hogy a legmagasabb szintű szakmai igényességgel tanítsuk meg a nálunk képzésen lévőknek a gyógyítás, ápolás hivatását, a szakma szeretetét.

Rezidenshelyeink

A Bethesda Gyermekkórház központi rezidens képzést az alábbi szakmákban tart fenn (a meghirdetett, aktuális álláslehetőségek ettől eltérhetnek):

Gyermek- és Ifjúságpszichiátria

Gyermeksebészet

Házi Csecsemő- és Gyermekgyógyászat

Radiológia

Rehabilitációs Medicina

Rezidens jelentkezes

Információ

Csecsemő-és gyermekgyógyász szakképesítésre jelenleg állást nem tudunk hirdetni a központi rezidens keret szűkössége miatt. Az elmúlt évek gyakorlata az, hogy minden év őszének elején a más intézményben be nem töltött rezidenskeretek újraosztása történik és akkor a Bethesda Gyermekkórház is további központi rezidens helyekhez juthat. A korábbi évek tapasztalata alapján ez várhatóan 3-4 csecsemő- és gyermekgyógyász állás indítását jelentheti, melyeket általában november elején tudunk betölteni.

Ápolókat, szakdolgozókat a képzőhelyükkel kötött megállapodás szerint tudunk fogadni.

Intézményünkben lehetőség van az 50 órás közösségi szolgálat letöltésére, a diákokat jelenleg azokból az intézményekből tudjuk fogadni, akikkel szerződést kötöttünk a közösségi szolgálatra.

Mit kell tudni a Bethesdáról?

bottom of page