top of page

Felvételi folyamat

Megtaláltad a hozzád illő munkakört? Bátran pályázd meg, ha úgy érzed, hogy tapasztalataid és végzettséged illeszkedik a leírt feladatokhoz!

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy milyen állomásokon át vezet az út az első munkanapodig.
 
Mielőtt végigolvasnád, fontos tudnod, hogy ezek a lépések nagyban függnek a megpályázott pozíciótól. Közös célunk ugyanis, hogy olyan tehetséges munkatársakkal bővüljön munkahelyi közösségünk, akik számára értékeink illetve céljaink vonzóak és olyan kihívást jelentenek, melyekkel könnyen tud azonosulni.

Számunkra minden pályázó fontos, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a beérkező pályázati anyagok érdemben való feldolgozására és a jelentkezők tájékoztatására egyaránt. A felvételi eljárás lezárását követően minden pályázót kiértesítünk szóban vagy írásban.

1.

Jelentkezés

A jelentkezés az általad megpályázni kívánt pozícióra benyújtott szakmai önéletrajzzal és a betölteni kívánt munkahelyi pozíciótól függően motivációs levéllel történik.

Resume

2.

Előszűrés

Első lépésként alaposan átvizsgáljuk/előszűrjük a meghirdetett álláslehetőségekre frissen beérkezett pályázatokat/önéletrajzokat, valamint áttekintjük a már beérkezetteket is. Azokat a jelentkezőket, akiknek képességei és tapasztalatai leginkább egybeesnek a meghirdetett pozíció elvárásaival, személyes interjúra hívjuk be.

Programming

3.

Kapcsolatfelvétel

Felvesszük veled a kapcsolatot telefonon vagy email-en és tájékoztatunk az előszűrés eredményéről és a további teendőkről.

Customer Support Representative

4.

Meghallgatás

Személyes interjúk során megismerheted intézetünket, az általad betölteni kívánt pozíciót, személyesen felteheted a kérdéseidet, és a közvetlen kollégáiddal is találkozhatsz. Lehetőséged lesz bemutatni szakmai múltadat és jövőbeli céljaidat.

Job Interview

5.

Döntés

A kiválasztási folyamat végén, a munkatársaink egyeztetése után megszületik a döntés, melyről minden esetben tájékoztatást fogsz kapni szóban vagy írásban.

Team Meeting

6.

Belépés

A munkába állásod előtt segítünk a szükséges egészségügyi vizsgálatok lebonyolításában, a belépés napján a szükséges adminisztratív ügyintézés után az új munkahelyed munkatársai szeretettel fogadnak és tovább segítik a beilleszkedésedet.

Nurse Taking Notes

További kérdéseim vannak

Jelentkezes
Eloszures
Kapcsolatfelvetel
Meghallgatas
Dontes
Belepes

Érdekelnek az aktuális álláslehetőségek

bottom of page